Contact

 

 

VPTZ Venlo
06 51 29 70 70
info@vptzvenlo.nl

Nieuwstraat 41
5911 JS Venlo

NL38 RABO 0172 4471 35

 Voorzitter
Han Wilke

Coördinator
Elly Booijink

Coördinator
Charlotte Holthuijsen-Leurs

Overige bestuursleden
Jos Hegeman: vice voorzitter
Gerard van Gestel: penningmeester
Ton van Wijlick: secretaris
Ad Burgmans: bestuurslid
Mike van ’t Hof: bestuurslid

 


Samenwerkingspartners:

Samenwerkingspartners Hospice Mariaweide, het Toon Hermans Huis Noord-Limburg en VPTZ Venlo organiseren regelmatig inkijkdagen.
Het doel is om belangstellenden op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de diverse aspecten en mogelijkheden van de palliatieve zorg in de regio Venlo.

 

 

toon-hermans-huis-venlo

Kanker is een ingrijpende ziekte. Niet alleen voor je lichaam, ook voor je dagelijkse leven. De diagnose kanker brengt angst, onzekerheid en verdriet met zich mee. Hierdoor verandert niet alleen jouw leven maar ook dat van de mensen om je heen. De medewerkers van het Toon Hermans Huis Noord-Limburg kunnen jou en je naasten ondersteunen.
www.toonhermanshuisvenlo.nl

hospice-venlo

Hospice Mariaweide, gevestigd in het voormalig Dominicanenklooster in het centrum van Venlo, is een kleinschalige, huiselijke zorgvoorziening voor mensen die in de laatste fase van hun leven verkeren en die niet meer thuis kunnen worden verzorgd. Het hospice biedt haar gasten 7 dagen per week 24 uur per dag zorg, ondersteuning en begeleiding van verpleegkundigen en vrijwilligers. www.hospicevenlo.nl